L’Hotel SB Corona Tortosa obté la 4ª estrella

Els darrers mesos, l’Hotel SB Corona Tortosa ha experimentat una reforma i actualització de tots els seus espais que li ha permès incorporar una 4ª estrella en el seu estàndard de qualitat. Bluverd Comunicació s’ha encarregat de coordinar la roda de premsa en la qual s’ha explicat que la inversió realitzada s’ha destinat a modernitzar els espais comuns de l’hotel així com també les 102 habitacions i apartaments existents. La reforma s’ha fet en consonància a un estil d’interiorisme i d’acabats fidel a l’emblema de la cadena: el Mediterranean Urban Concept. Aquest concepte fa referència no només a espais acollidors i amb ànima, sinó també a un caràcter obert i càlid per part de tots els treballadors de la cadena. Segons Jordi Artiga, Director d’Explotació d’SB Hotels: “L’Hotel SB Corona Tortosa no només vol ser un referent turístic a la ciutat de Tortosa, sinó que neix amb la voluntat de convertir-se en un dinamitzador de les Terres de l’Ebre”.

SOM: molt més que un restaurant

La transformació de l’Hotel SB Corona Tortosa també ha contemplat l’oferta gastronòmica de l’establiment convertint-lo en un espai gastronòmic singular. El restaurant s’ha especialitzat en cuina mediterrània i ha nascut amb la voluntat de posar en valor els productes de proximitat, principalment de les Terres de l’Ebre. La nova oferta culinària, ja disponible a través de la carta i dels menús diaris del restaurant, també es podrà tastar en el marc de les Nits amb Estrella, un cicle de concerts amb sopar a la fresca.

Cicle de concerts a la fresca

Amb l’arribada del bon temps, SB Hotels i Estrella Damm presenten la programació de ‘Nits amb Estrella’, una proposta d’oci que s’incorpora a l’agenda musical d’aquest 2018 amb més de 100 concerts gratuïts a Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre. L’Hotel SB Corona Tortosa se suma a la programació musical que es duu a terme a les terrasses dels hotels de la cadena i ofereix sopars amb música en viu on assaborir un menú degustació a bases de platets 100% mediterranis, per un preu de 25 euros per persona. “El cicle de concerts Nits amb Estrella ens permet oferir una proposta gastronòmica i musical no només als clients de l’hotel sinó també a tothom qui vulgui gaudir d’aquest espai”, explica Josep Rodrigo, director de l’Hotel SB Corona Tortosa.