Bluverd amb els 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa

El 19 de febrer del 1919 es va començar a escriure la història del Celler Cooperatiu de Gandesa, un projecte excepcional que gràcies a l’esforç de molta gent, ha continuat viu i en funcionament durant tot aquest temps. És la història d’un poble, d’una gent que tradicionalment s’ha dedicat a la terra i que ha fet propis conceptes com el treball col·lectiu, el valor i la dedicació. Són cent anys d’un edifici únic, d’una de les Catedrals del Vi de Catalunya projectades pel genial arquitecte Cèsar Martinell. Edifici declarat Bé d’Interès Nacional el 2002 i una de les Set Meravelles de Catalunya, declarada l’any 2007.

Per commemorar l’efemèride, s’està preparant un programa d’activitats que permetran donar a conèixer aquesta trajectòria i posar cara a les persones que han fet possible sumar-li anys de vida fins els nostres dies. La Festa del Vi de Gandesa serà el marc idoni donar a conèixer part d’aquests preparatius que han coordinat la periodista i sommelier gandesana Eva Vicens i el sommelier Arnau Marco. A Bluverd Comunicació ens han encarregat la campanya audiovisual del centenari. Aquest 2 de novembre en tindreu un primer tast en la ‘Presentació Actes de Celebració del Centenari de la Cooperativa de Gandesa: 1919-2019‘ en el marc de la inauguració de la Festa del Vi de Gandesa. A les a les 20:00h al la Sala de cinema de la Societat Unió Gandesana