La cuina del Delta es prepara per al Fòrum Gastronòmic

Del 18 al 20 de novembre, el Auditori Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona acolliran una nova edició del Fòrum Gastronòmic. un esdeveniment de referència amb conferències orientades al públic especialitzat, showcookings, sessions de cuina amb degustació, tastos d’aliments, maridatges, presentacions de producte alimentaris, concursos, rodes de premsa i presentacions als mitjans de comunicació

Bluverd Comunicació hi serem per coordinar —al costat de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita— les activitats que ha programat el Col·lectiu de Cuina La Ràpita —Delta de l’Ebre pensades per a  distribuïdors, empresaris de restauració i indústria agroalimentària, centres de formació, cuiners, enòlegs, sommeliers, botigues especialitzades, periodistes i crítics gastronòmics, entre d’altres.