Tot a punt per l’estrena del nou ‘Win. Complex Esportiu Tortosa’

El proper 12 de novembre entraran en funcionament les noves instal·lacions esportives municipals de Tortosa WIN Complex Esportiu. Les empreses Globals i Bluverd Comunicació  hem treballat conjuntament en el disseny del web i la imatge corporativa i també en la coordinació de la campanya de comunicació de d’obertura del complex. En aquesta primera fase, les obres s’ha articulat al voltant de la piscina formada per dos vasos, amb un de principal de 10 carrers d’entrenament de 25 x 20m, amb una profunditat d’1.80m, amb l’objectiu d’acollir cursos i oferir la possibilitat d’accés lliure amb la garantia que els abonats disposin de carrers reservats en tot l’horari d’obertura. La piscina petita, de 6 x 12.50m i amb una profunditat màxima d’1.20m, s’utilitzarà per a les activitats aquàtiques dirigides (Aquagym, Fitness aquàtic i Aquacross) i per als cursos d’iniciació. Els dos vasos estan habilitats amb accessos per a persones amb dificultats físiques. L’espai disposa de grades amb una capacitat per a 400 persones.

A la primera planta s’han ubicat la sala fitness-cardio, la sala d’spinning, i dues sales polivalents per a activitats dirigides complementàries. La sala de fitness-cardio té visió de la piscina permetent la relació directa entre els espais i, d’aquesta manera, crear un vincle i potenciar l’activitat esportiva. La sala de fitness, equipada amb maquinària nova pensada per a optimitzar els beneficis de l’activitat física, es divideix en una zona de cardio, una zona de pes lliure, una zona de pes guiat i una zona d’entrenament funcional. D’altra banda, la sala d’spinning compta amb trenta bicicletes i una combinació de llum i so adequada per poder seguir correctament les sessions dirigides per monitors degudament titulats.